Buruntzaldea euskaraz

EU | ES
Buruntzaldea euskaraz
Facebook Twitter RSS Harremanetarako

Egitasmoak

Fruta eta barazki dendak

Porru, granada eta galeper entsalada yogurt zoparekin

Osagaiak:

Porrua (4 unitate)
Eskarola (unitate 1)
Letxuga morea (unitate 1)
Granada (2 unitate)
Galeperra (4 unitate)
Yogur naturala (2 unitate)
Pepinoa (unitate erdia)
Eztia
Jerez ozpina
Oliba olioa
Gatza
Piperbeltza

Prestaketa:

Porruaren zati zuria 5 zentimetroko makiltxotan moztu
eta bigundu arte egosi
Galeperrak gatzpipertu eta erre. Ondoren, hozten utzi
eta zatikatu
Granada aleak atera
Yogurra eta pepinoa irabiatu zopa egin arte

Aurkezpena:


Porruak erdibitu eta plateraren erdian jarri
Eskarola eta letxuga morea nahasi eta ondu ondoren,
ipini porruen gainean
Gainean, galeperren haragia jarri
Horren guztiaren gainean granada aleak ipini
Zabaldu yogur-zopa gainetik

© 2013 Buruntzaldeko Euskara zerbitzuak
Harremanetarako | Irisgarritasuna | Lege oharra
CSS | XHTML | WAI-A | iametza interaktiboa

Andoain Astigarraga Hernani Lasarte-Oria Urnieta Usurbil