Zuretzat
Dendariak
Haragien izenak
Hitza | Itzulpena | Irudia |
---|---|---|
Azpizuna | Solomillo |
![]() |
Besokia | Brazuelo |
![]() |
Bularra | Pecho |
![]() |
Gibela | Hígado | |
Hankak | Manos | |
Haragi txikitua | Carne picada | |
Hirugiharra | Panceta | |
Isatsa | Rabo |
![]() |
Kontra | Contra |
![]() |
Koxkorra | Redondo |
![]() |
Lepoaldea | Aguja |
![]() |
Maskala | Babilla |
![]() |
Mingaina | Lengua | |
Mokorra | Cadera |
![]() |
Odolkia | Morcilla | |
Oilasko-bularra | Pechuga de pollo | |
Oilasko-izterrak | Muslos de pollo | |
Saiheskia | Costilla | |
Solomoa | Lomo | |
Sorbalda | Espaldilla |
![]() |
Tapa | Tapa |
![]() |
Tripakiak | Callos | |
Txerri-solomoa | Lomo de cerdo | |
Txorizoa | Chorizo | |
Txuletak | Chuletas | |
Ukondoa | Codillo | |
Urdaiazpiko egosia | Jamón cocido | |
Urdaiazpikoa | Jamón | |
Xerrak | Filetes | |
Zangarra | Morcillo |
![]() |