Buruntzaldea euskaraz

EU | ES
Buruntzaldea euskaraz
Facebook Twitter RSS Harremanetarako

Egitasmoak

Fruta eta barazki dendak

Pepino eta meloiaz eginiko entsalada ahuntz gaztaz hornitua

Osagaiak:

Meloia (unitate 1)
Pepinoa (2 unitate)
Entsaladarako tomatea (2 unitate)
Ahuntz-gazta (300 gr.)
Albahaka
Oliba olioa
Ardo-ozpina
Gatza
Piperbeltza

Prestaketa:

Meloia luzetara moztu, makiltxotan
Pepinoa xerratu
Tomatea ataletan ebaki
Gazta laukitxo edo xerretan moztu
Albahaka juliana erara moztu

Aurkezpena:


Jarri tomate atalak platera inguratzen
Erdian pepino xerrak ipini
Gainean, meloi-makiltxoak
Banatu gazta meloi eta pepinoaren gainean
Dena ondu eta bota albahaka gainetik

© 2013 Buruntzaldeko Euskara zerbitzuak
Harremanetarako | Irisgarritasuna | Lege oharra
CSS | XHTML | WAI-A | iametza interaktiboa

Andoain Astigarraga Hernani Lasarte-Oria Urnieta Usurbil