Egitasmoak
Fruta eta barazki dendak
Pelotok entsalada epela
Osagaiak:
Txibiak (500 gr.)
Melokotoia (2 unitate)
Lolo Roso izeneko letxuga (unitate 1)
Hirugiharra (200 gr.)
Cherry tomatea (16 unitate)
Jerez ozpina
Oliba olioa
Gatza
Piperbeltza
Txanpinoiak (400 gr.)
Prestaketa:
Hirugiharra frijitu eta pusketa txikitan moztu
Txanpinoiak garbitu, xerratu eta gatz-oliotan salteatu
Txibiak plantxa edo zartaginean pasa gatz eta olio pittin batekin
Melokotoia ataletan moztu eta zartaginean pasa
Aurkezpena:
Jarri melokotoiak plateraren erdian biribilean
Gainean, lolo roso hosto txikiak ipini Ipini inguruan cherry tomatea eta txipiroiak, txandaka
Entsalada ozpin, gatz, piperbeltz eta olioz ondu
Letxugaren gainean txanpinoiak eta hirugiharra jarri