Buruntzaldea euskaraz

EU | ES
Buruntzaldea euskaraz
Facebook Twitter RSS Harremanetarako

Egitasmoak

Fruta eta barazki dendak

Entsalada tropikala

Osagaiak:

Kiwia (4 unitate)
Sagarra (2 unitate)
Anana (unitate erdia)
Arto gozoa (lata 1)
Eskarola (unitate 1)
Endibia (2 unitate)
Entsaladarako tomatea (2 unitate)
Oliba olioa
Ardo-ozpina
Gatza

Prestaketa:

Kiwia zuritu eta xerratu
Sagarra zuritu, zuztarra kendu eta ataletan moztu
Anana laukitan ebaki
Endibia orriak prestatu
Tomateak zuritu eta laukitan moztu

Aurkezpena:

Plateraren goiko aldean sei endibia-orri jarri eta anana pusketekin bete
Jarri erdian eskarola, olio, gatz eta ozpinarekin onduta
Eskarolaren gainean tomatea eta artoa ipini
Plateraren ertzetan, kiwi-xerrak jarri
Plateraren beheko aldean sagar-atalak ipini

© 2013 Buruntzaldeko Euskara zerbitzuak
Harremanetarako | Irisgarritasuna | Lege oharra
CSS | XHTML | WAI-A | iametza interaktiboa

Andoain Astigarraga Hernani Lasarte-Oria Urnieta Usurbil