Egitasmoak
Fruta eta barazki dendak
Entsalada tropikala
Osagaiak:
Kiwia (4 unitate)
Sagarra (2 unitate)
Anana (unitate erdia)
Arto gozoa (lata 1)
Eskarola (unitate 1)
Endibia (2 unitate)
Entsaladarako tomatea (2 unitate)
Oliba olioa
Ardo-ozpina
Gatza
Prestaketa:
Kiwia zuritu eta xerratu
Sagarra zuritu, zuztarra kendu eta ataletan moztu
Anana laukitan ebaki
Endibia orriak prestatu
Tomateak zuritu eta laukitan moztu
Aurkezpena:
Plateraren goiko aldean sei endibia-orri jarri eta anana pusketekin bete
Jarri erdian eskarola, olio, gatz eta ozpinarekin onduta
Eskarolaren gainean tomatea eta artoa ipini
Plateraren ertzetan, kiwi-xerrak jarri
Plateraren beheko aldean sagar-atalak ipini