Buruntzaldea euskaraz

EU | ES
Buruntzaldea euskaraz
Facebook Twitter RSS Harremanetarako

Programas

Tiendas de fruta y verduras

Cóctel de mango y gambas con cilantro

Osagaiak:

Ganbak (400 gr.)
Mangoa (2 unitate)
Koko-esnea (250 ml.)
Jengibrea (unitate 1)
Txarranbila Limoia (4 unitate)
Gatza

Prestaketa:

Ganbak gatz-uretan egosi
Mangoa zuritu eta xerratu
Txarranbila eta jengibrea fin-fin moztu
Limoi-ura prestatu

Aurkezpena:

Osagai guztiak nahastu eta kopa edo ontzi batean jarri
Platerean jarriz gero, letxuga-hosto handiak erdian jarri eta osagaien nahaskia bertan ipini

© 2013 Buruntzaldeko Euskara zerbitzuak
Contacto | Accesibilidad | Aviso legal
CSS | XHTML | WAI-A | iametza interaktiboa

Andoain Astigarraga Hernani Lasarte-Oria Urnieta Usurbil