Buruntzaldea euskaraz

EU | ES
Buruntzaldea euskaraz
Facebook Twitter RSS Harremanetarako

Programas

Tiendas de fruta y verduras

Cóctel de aguacate y gambas

Osagaiak:

Letxuga (unitate 1)
Ganbak (400 gr.)
Ahuakatea (4 unitate)
Entsaladako tomatea (2 unitate)
Maionesa (pote txiki bat)
Frijitutako tomatea edo ketchup saltsa
Laranja zukua (laranja batekoa)
Gatza Brandya (txorrotada 1)

Prestaketa:

Tomateak zuritu, ura kendu eta laukitan moztu Irakiten dagoen uretan egosi ganbak minutu batez, hozten utzi eta zuritu
Letxuga juliana erara fin-fin moztu luzetara
Saltsa arrosa prestatzeko, nahastu maionesa, ketchupa edo tomate frijitua, laranja zukua eta brandya.
Tabasko pixka bat gehi daiteke
Ahuakatea zuritu eta lauki txikitan ebaki

Aurkezpena:

Osagai guztiak nahastu eta kopa edo ontzi batean atera.
Ahuakate azalak ere bete daitezke, koktela bertan aurkezteko.

© 2013 Buruntzaldeko Euskara zerbitzuak
Contacto | Accesibilidad | Aviso legal
CSS | XHTML | WAI-A | iametza interaktiboa

Andoain Astigarraga Hernani Lasarte-Oria Urnieta Usurbil