Buruntzaldea euskaraz

EU | ES
Buruntzaldea euskaraz
Facebook Twitter RSS Harremanetarako

Programas

Pescadería

Recetas y trucos

MIHI-ARRAINA "MEUNIÉRE" ERARA

Errezeta

Arraina garbitu eta lehortutakoan, erantsi gatza eta pasa irinetan. Ondoren, oliotan frijituko dugu, gurin pixka batekin, gorritu arte. Azpil batera aterako dugu, patata egosiekin batera. Zartagin batean, 75 g gurin urtuko dugu, baso-erdi limoizukurekin. Arrainari eta patatei erantsi eta, bukatzeko, perrexil xehatuez apainduko dugu.

Trukua

Arraina frijitu beharrean, labean ere erre dezakegu eta, ondoren, saltsa erantsi. Saltsari ganbak eta kapar batzuk gehitzen badizkiogu, itxura ederragoa hartuko du plater honek.

Errezeta eta truku gehiago:

© 2013 Buruntzaldeko Euskara zerbitzuak
Contacto | Accesibilidad | Aviso legal
CSS | XHTML | WAI-A | iametza interaktiboa

Andoain Astigarraga Hernani Lasarte-Oria Urnieta Usurbil